Tante Pimpernell
                                
Kommer snart!
Tante Pimpernell er en fargerik og spraglete dame. Hun syr, hun sysler og surrer litt underveis. Men ut av det hele kommer det mange spennende, fargerike og håndlagede produkter som du snart kan kjøpe i hennes nettbutikk. Nedenfor ser du noen eksempler på hva tanten lager!

Håndlagde kort Småsøm Katteleker
Dekorasjon til kort Håndlagde leker til barn Katteleker
       
Pynt til gavekort Merkelapper  Katteleker for dyrevelferd 
  
Følg med!
Den nye butikken er snart oppe og går. I mellomtiden kan du følge Tante Pimpernell på Instagram, Facebook og Blogspot!

Ta gjerne kontakt på post@tantepimpernell.no hvis du har spørsmål!

Spesialkort
Jeg lager også kort på bestilling, til store anledninger som bryllup, dåp eller andre store begivenheter! Ved bestilling av spesialkort kan du som kunde velge fargenyanse, størrelse, utforming og eventuelt inkludere private foto i kortet. Kortet blir altså til i samarbeid med deg som kunde og blir en unik presang til den som jubilerer!

NB! Alle private foto etc blir så klart slettet i etterkant av oppdraget! Ta kontakt på post@tantepimpernell.no hvis du trenger et spesialkort! 

Tante Pimpernells spesialsøm!
I tillegg til ferdige produkter tilbyr jeg også spesialsøm. Hvor du som kunde er med å velger farger, mønster i stoffene eller hvor mange lommer du vil ha på for eksempel en veske! Spesialsøm kan også være redesign av et plagg eller materiale du har liggende som du ønsker skal bli noe nytt. Spesialsøm sys kun i ett eksemplar slik at du er garantert at ingen har likedan! Jeg tar også mindre reparasjonsoppdrag av tøy! Her er noen eksempler på min spesialsøm: Stor veske til dansetøy, gymtøy til alt mulig eller liten rundveske til en katteelsker!

Tante Pimpernell, spesialsøm, syr på bestilling Rundveske til katteelskere Spesialsøm

Tante Pimpernell er utviklet og drives av Sigrun J. Karbu og du finner siden her http://www.tantepimpernell.no