I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via Facebook


 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Velkommen til SmuleSkogen's Blogg - 26. mars 2012
Smett på deg sandaler og ta en vandring inn i min skog av ville ideer, tanker og påfunn!

Velkommen til min nye nettside, takk for at du tok turen innom, tross det ikke så appellerende været! Jeg har jobbet med dette nettstedet i snart et års tid, først på tankestadiet, så planlegging og forsking på emnet nettsted. For så å bruke mange nitidige timer og dager foran en pc-skjerm med å samle bilder og inspirasjon fra egen fotobank. Etter det har jeg jobbet med designet og layouten for mitt lille sted på cybernettet! Alt det du ser her på SmuleSkogen.com av knapper, bilder, bakgrunner og innhold, har jeg selv kokt sammen til det jeg selv synes ble et sommerlig, fargerikt og blomstrende nettsted som i bunn og grunn godt beskriver hvordan jeg liker å ha det rundt meg.

For når vi nå snart runder av mars måned, kan jeg ikke annet en telle ned dagene til vi har våren og sommeren her. Fuktig og til tider nitrist som trøndersommeren vanligvis er, er det likevel den vi venter og lengter etter hele året. Så lenge det er oppholds, med en overhengende sjanse for solskinn, er vi trøndere stort sett fornøyde! Til sommeren starter aktiviteten opp for fullt her ute i SmuleSkogen. Det er tiden på året hvor vi koser oss mest! I vårt lille hjørne av verden på knappe 800 kvm som tomten vår måler, er det akkurat nok plass å boltre seg på for to voksne, et barn, tre smågale katter og en gullfisk ved navn Bærnt! Så her er min verden, min virkelighet, min drøm som jeg nå vil dele med dere! Så med mye fantasi og pågangsmot, litt galskap og en del merkelige påfunn, vil jeg prøve å fylle min virtuelle Smuleskog. Med emner og bilder som andre kanskje vil finne inspirerende, nyttig, moro, merkelig, men også ettertenksomt, undrende og fornuftig! Vi får se hva det blir til, jeg håper uansett at alle besøkende kan finne noe som passer for dem på deres vei i SmuleSkogen!

Jeg må selvfølgelig nevne at jeg har fått god hjelp og gode tips om hva som er lurt her på internettet fra min sambo og medeier av dette lille huset vi har her i SmuleSkogen på Vikhammer i Trøndelagen. Samt et tonn med hjelp til programmering og fikserier med cyberkoder som jeg ingen ting forstår meg på! Så takk til sambo mambo for all kyndig datahjelp med å få meg inn i den neste tidsalder som er dataens verden. Jeg har da så klart en klar fremtidig plan om å lære meg dette programmet som får tekst og bilde til å poppe opp på internettet, så ta en titt innom en av dagene, for plutselig har jeg knekket koden og lagt til noe nytt!

Her på mitt blomstrete nettsted ønsker jeg å dele stort og smått av det som jeg bedriver her i skogen. Det er, må en innrømme, min lille egotripp, mitt eget lille gjemmested på det vide og brede internett. Fritt og åpent for den som vil komme inn i min hage, uten å måtte stille i sydvest eller boblejakke, til alle døgnets tider, året rundt. Her i Smuleskogen vil det alltids finnes blomster og sommer selv om det er midt på mørkeste vinteren. Så smett på deg sandaler og ta en vandring inn i min skog av ville ideer, tanker og påfunn!! Du må gjerne gi meg tilbakemelding på hva du synes om mitt nettsted, slik at jeg kan gjøre det bedre og finere!

Takk for at du tittet innom og velkommen tilbake til SmuleSkogen en annen gang for litt blomsterpåfyll nå mens vi venter på våren!!

Beste Hilsener

Sigrun J. Karbu


Flere blogginnlegg under Nyeste innlegg, Debatt, Hverdag, Humor, Kvinner og Ettertanke