SmuleSkogen logo
Til SmuleSkogens forside
Tekster skrevet av Sigrun J Karbu
Debatt om samfunnstema og verdier
Debatt om kvinnesak og feminisme
Hverdagen i SmuleSkogen
Innlegg til ettertanke
Bildearkiv
Store og små ideer til hus, hage, mat og sammen med barna
Tips, spillelister, nye smaker og andre oppdagelser
Om SmuleSkogen
Tante Pimpernell sin nettbutikk
tante pimpernell, nettbutikk

SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
På utkikk etter nye drømmer, oppturer og stadig mer hverdags farge! 

Lenge nå har ordene vært borte for meg, skrivelysten forvant helt og holdent etter siste innlegg her i skogen med diskusjoner rundt samfunns snylting, arbeidsmaur og bedrevitere!

På mange måter har jeg i flere måneder trodd at jeg var ferdig med skrivingen her på SmuleSkogen.com og at det var på tide å gå videre til noe annet!?

sol, sommer, smulesdkogen.com, tekst og bilder av Sigrun J. Karbu, ny start

Jeg har evaluert, revurdert og studert flere sider av livet mitt med lupe. Tatt tak og forandret på noen av hverdagens irritasjonsmoment. Tatt store avgjørelser og samtidig også lagt noen planer på is. Men også vinket farvel til enkelte drømmer. Det har vært en tung prosess å legge fra seg drømmene sine, drømmer man har hatt i en årrekke. Men likevel drømmer man innser man ikke vil klare å realisere.

Sammen med monumentale realitets nedslag og mangel på overskudd har våren derfor vært saktegående her i skogen. Jeg har sneglet meg inn i det som er årets første sommermåned, selv om det striregner og gradestokken viser usle 5 grader. Setninger har igjen ufrivillig begynt å stable seg på bene og iveren etter å traktere tastaturet sniker seg muligens tilbake!? Kanskje er det noe så simpelt som at verden igjen er ikledd farger som gjør at jeg kommer tilbake til meg selv eller kanskje er det noe annet.

Jeg velger å se meg om etter mulighetene igjen! Istedenfor stadig å kikke meg over skulderen for og se hva som følger etter meg!

maigull, vår, vår energi, ny energi, smuleskogen.com

Jeg strekker meg helt enkelt, etter det som gir påfyll til livet, også lar jeg resten av det ligge! Kanskje burde jeg gjort det for lengst, ikke vært så opptatt av alt man skulle, alt man burde, alle roller man trodde man var pliktig til å fylle. Jeg håper livet derfor kan gå litt på skinner en stund, så jeg kan flyte med og finne overskudd, nye drømmer, nytt håp og mer farger!

nye drømmer, finn dine drømmer, hva drømmer vi om

Et av mine favoritt band, The Head and The Heart, har heldigvis kommet med ny plate og jeg nyter den nå som sommeren snart toger inn i skogen! Nummer 5 på albumet "Dreamer" er jo så klart ukas favoritt!

Men hvordan vet man egentlig når man må vinke farvel til gamle drømmer og gå på leting etter nye?

Hva drømmer dere om folkens i det vi snur kalenderen over til sommertid?

Sigrun J. Karbu
Klar for litt medvind…


Instagram #SmuleSkogenFacebook SmuleSkogenRSS-feed SmuleSkogenEmail SmuleSkogen 
Webdesign av Sigrun J Karbu