SmuleSkogen logo
Til SmuleSkogens forside
Tekster skrevet av Sigrun J Karbu
Debatt om samfunnstema og verdier
Debatt om kvinnesak og feminisme
Hverdagen i SmuleSkogen
Innlegg til ettertanke
Bildearkiv
Store og små ideer til hus, hage, mat og sammen med barna
Tips, spillelister, nye smaker og andre oppdagelser
Om SmuleSkogen
Tante Pimpernell sin nettbutikk

SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
SmuleSkogen støtter
Velkommen til den nye SmuleSkogen

kornblomst, blå sommerblomst, SmuleSkogen fornyer seg

Bedre sent enn aldri eller noe i den dur, hehe! Det tok meg "litt" lengre tid enn planlagt å fornye siden min. Men plutselig var det nye designet og oppsettet oppe og gikk! Layout og design har jeg selv kokt i hop, så jeg er så klart veldig fornøyd! Litt hjelp til de bak omliggende kodingen har jeg heldigvis fått av den søte nerden samboen, så applaus til han!!!

Siden SmuleSkogen nå vil romme stort sett bilder og tekst, har jeg valgt meg fargen blå som hovedelement i designet. Men siden jeg fortsatt er overbegeistret for blomster og farger er hovedelementet i sidens logobilde stauden Kinasøte. Min høstfavoritt som fortsatt står blå og fin ute i hagen. Den er lekker både i morgendisen og en frostmorgen i 2013 faktisk!

kinasøte, høststaude, SmuleSkogen
Kinasøte 2015

kinasøte i snøen, høststaude, SmuleSkogen
Kinasøte anno 2013

Som nevnt før sommeren, blir det fortsatt noe av det gamle, men også en del nytt i SmuleSkogen fremover! For dere som allerede har kikket litt rundt på siden har kanskje oppdaget at kategoriene Prosjekt og Mat er borte, men fortvil ikke! Alle prosjektene og oppskriftene vil etter hvert dukke opp i folderen Idèarkivet, jeg skal bare "pusse opp filene" litt først så de passer inn i det nye formatet!

stensilerte trær, bildebehandling, persienne filter, smuleskogen

Det som er nytt er kategorien Bilder, hvor jeg vil legge ut flere rene bildeoppdateringer uten mye tekst, fra hverdagen min. Og kanskje en god del bilder som jeg har tatt før, men også bilder som jeg har lekt meg litt med i bildebehandlingsprogrammer.

isflak, stein, tekstur, vinter i skogen, smuleskogen

Den siste kategorien som er ny er den merkelige knappen med ordet Krimskrams på seg. Og her finner du etter hvert nettopp det, livets krimskrams i en mer løssluppen bloggstil uten kategori inndeling! Her vil det plutselig dale ned en spilleliste, for man kan jo ikke leve uten musikk. Eller en kort og enkel kakeoppskrift, dagens middagstips en produktanmeldelse, blandt annet.

Siden Om er også oppdatert og viser nå bilde og resyme til SmuleSkogens opphavskvinne samt kontaktinformasjon!

Noe annet som også er nytt er listen over Anbefalt lesning som du finner i høyremargen på alle hovedsidene og saker som SmuleSkogen støtter i venstre margen. Har du tips til flere jeg burde føre opp på listen enten over anbefalt lesning eller organisajoner/kampanjer jeg burde fronte, gi meg et tips på facebook, epost eller i kommentarfeltet nedefor!

Flere tekster, bilder og saker til idèarkivet kommer i ukene fremover, så følg med i den nå NYE og fine SmuleSkogen.

Gi meg gjerne din tilbakemelding på det nye designet eller andre innspill i kommentarfeltet nedenfor eller på Facebook!

Hilsen Sigrun J. Karbu
Litt kry over nyoppusset nettside!!


Instagram #SmuleSkogenFacebook SmuleSkogenRSS-feed SmuleSkogenEmail SmuleSkogen 
Webdesign av Sigrun J Karbu