I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Frøkenkampanjen jubler for farger og Solvor Holan

Solvor Holan, B-open i Bergen, kunstutstilling, farger, kunstarbeider i tre, åpnet galleri, Frøkenkampanjen

Nå denne helgen, 13. og 14. september, arrangeres B-open i Bergen, hvor alle kunstatelier i Bergen og omegn er åpne for publikum. Mer informasjon om B-open finner du her!

Og hvem andre enn nettopp min gode, gamle venn Solvor stiller ut sine nyeste arbeider ved atelieret i Sandviken! (Bare for å oppklare, hun er altså ikke ”gammel” på den måten, ung til sinns så det rekker til fire vanlige voksne). Og så klart skulle jeg gjerne vært der, men blakk som ei kjerkerotte som jeg er, så blir det ingen kunsttur på meg. Så derfor heier jeg min gode venn frem med et innlegg her i SmuleSkogens helt egne Frøkenkampanje isteden! For den som sysler for seg selv, og gjør dette på en utmerket måte, skal så klart få skinne som solen i uken som kommer her i SmuleSkogen!

Solvor Holan, fargesprakende damer, kunstutstilling Bergen, B-open i Bergen, pusleball, Open studio, Norsk Stålpress, atelier i Sandviken Bergen, Frøkenkampanjen

Noen av Solvor sine aller nyeste fargesprakende arbeider du kan se akkurat denne helgen, er blant annet de herlige damene Solvor er omringet av på bildet over! Alt dette og mer til kan du altså få med deg, din heldiggris, hvis du er i Bergen i helgen! Det går til og med en retobuss med guide til de forskjellige atelierene fra Festplassen i Bergen sentrum, hvem kan vel si nei takk til et slikt tilbud. Se mer informasjon for bussavganger her!

Nå skal ikke jeg begi meg ut på en langdryg forklaring på hvem Solvor er, når hun selv, så godt beskriver det hun gjør på sine nettsider både med bilder og tekst:

Solvor Holan, tresnitt, kunstutstilling Bergen, solvorholan.no, trefigurer, damer i ulike positurer, atelier i Sandviken, Frøkenkampanjen

Hallo, mitt navn er Solvor Holan. Jeg er en billedkunstner, grafiker og performancekunstner bosatt i Bergen. Mitt kunstneriske virke tar utgangspunkt i selvet. Jeg ser på ulike roller jeg befinner meg i, og undersøker mine egne og andres omgivelser. Jeg ønsker å kommunisere egne erfaringer med verden rundt meg. Sentrale virkemidler er humor, kos, glede og alvor.

Måten jeg jobber på har en sterk impulsiv karakter. Derfor iscenesetter jeg meg selv i de karakterer jeg ønsker å uttrykke der og da.

"Iscenesettelsesselvet kan være en yrkesrolle eller en lederrolle som ofte spilles glimrende, og ikke sjelden med en viss glede. Det er det selvet vi gjerne viser når vi forfører den vi vil erobre”. Paul Moxnes- 2007

Men Solvor kan også så mye mer enn det hun beskjedent beskriver om seg selv. For hun sprer om seg med farger og spennende motiver i alt hun gjør. Hovedsakelig er det tresnitt hun har arbeidet med, men jeg har sett henne lage mye annet spennende også! Solvor leker ikke artist, nei, hun har ikke mindre enn Master i Kunst fra Kunst og Designhøyskolen i Bergen! Og hun har alltid syslet med et eller annet så lenge jeg har kjent henne! Men for de som ikke kjenner Solvor slik jeg er heldig å gjøre, kan dere se mer av hennes kreativitet på hennes hjemmeside!

Solvor Holan, Bergenskunstner, tresnitt, masterprosjektet mitt, Kunst og Designhøyskolen i Bergen

Lykke til med utstillingshelg Solvor, håper du bombarderes med busslass på busslass av fargehungrige Bergensere!

Utstillings tvi-tvi sendes fra skogen!
Sigrun J. Karbu

Alle bilder og tekst i dette innlegget er benyttet med tillatelse fra Solvor Holan!

Les mer om Frøkenkampanjen

Tidligere innlegg fra Frøkenkampanjen

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten