I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Sommer med sol, men uten Solskinn!

solskinn, sommer, akeleie, sommermelankoli, feriedepresjon

Det har vært en fin sommer her i SmuleSkogen! Men selv om det har vært den fineste sommeren på så lenge jeg kan huske, har det vært en sommer uten solskinn. Men hvordan får en seg til å etterlyse solskinnet når vi har hatt skyfrie dager så det har monnet i snart to hele måneder?

Jo, fordi solskinn også er det lille ekstra som får det vanlige grå livet til å skinne.

Jeg har vært tanketung i sommer som resultat av mangel på nettopp solskinn de siste årene. Nei ikke tanketom, for tanker har det vært mer enn nok av. Det er bare at alle tanker, drømmer og dagdrømmer har vært spesielt tunge denne sommeren. Og det henger nok sammen med hendelser i livet som en ikke selv styrer eller kan kontrollere. Ting skjer, uten at man ønsker det, venter det eller forstår det. Folk rundt en velger annerledes enn man kunne forutse eller håpe på. Og slike inntreff gjør ikke bare hverdagen, men også livet generelt tungt å mestre når alt hoper seg opp på rekke og rad.

Så kan det faktisk synes som at uansett hvor mye man prøver å holde motivasjonen og humøret oppe, lykkes man liksom ikke! Det hjelper ikke hvor mye man forventningsfullt myser mot solen, når solskinnet ikke finnes der.

Tungsindig, er det som beskriver dagene mine for tiden. Fordi summen av praktiske, økonomiske, fysiske og følelsesmessige hindre rett og slett har blitt for mange. Jeg finner helt enkelt ikke motivasjonen, kreativiteten eller ordene like lett som før og andre nødvendige gjøremål går rett og slett på autopilot. ”Livet går meg imot” ville kanskje noen beskrevet det som, eller ”jeg er i bunnen av bakken”. Men det er ikke ”pent å si høyt at man ikke kan se solskinnet”. Selv om det er tegnet inn fine gule barnslige sol kruseduller på mesteparten av sommerens værkalender. Man bør helst sette solbrillene på nesen og smile bredt med munnen for at solen i det hele tatt er tilstede.

Av og til skulle man ønske det fantes en nettadresse som lød: www.solskinniposten.no, som i tillegg leverte ekspress over natten til nærmeste postkasse!

Sigrun J. Karbu

Underernært på solskinn...

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!


   Til toppen av siden
Blogglisten