I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Frøkenkampanjen! Hvor er damene mine?
SmuleSkogen heier frem feiende flotte og dyktig frøkner!

rosa, heia, hurra

Da jeg så smått startet opp min lille tilværelse som nettsideeier for vel 2 år siden, fikk jeg mange skeptiske kommentarer og mange skjeve blikk. I tillegg var det sikkert også en god del som i stillhet bare ristet på hode og himlet med øynene. ”Hva er det hun egentlig driver med den tullete dama?”

I midten av mars ble det diskutert stort i media hvordan vi kvinner heier frem hverandre på en drygent sukkersøt måte. Etterfulgt av sure smilefjes og påstander om at kvinner heier for mye på hverandre. Jeg mener derimot det stikk motsatte. Derfor har jeg lenge planlagt å starte denne fjonge frøkenkampanjen her i SmuleSkogen. Og muligens slenger jeg også på et rosa bilde eller to bare for å terge dere litt! I samme slengen vil jeg poengtere at jeg kommer til å bruke blomsten dere ser nedenfor, nemlig min favorittstaude Shooting Star, som et gjenkjennende element for denne kampanjen!

Ikke bare fordi den er sprakende rosa, men også på grunn av dens motiverende og beskrivende navn!

staude, shooting star, norsk gudeblom
Shooting Star, vakker og målrettet strakt mot himmelen, slik vi kvinner også er!
”Because, the sky is the limit!”

Men hvorfor trenger vi en frøkenkampanje?

Jo fordi vi kvinner etter min mening, kan bli bedre på å framsnakke hverandre fremfor å baksnakke hverandre! Derfor har jeg bestemt meg for å dedikere en helsides blogg til noen damer som driver for seg selv og som jeg synes gjør en ”makalaus” jobb med det de gjør! Det er sikkert også mange menn som gjør mye makalaust. Men menn er ofte slik jeg har oppfattet det, rausere mot hverandre, flinkere til å klappe hverandre på skulderen og si, bra jobba! Det er ikke vi damer så gode på faktisk, trass i at vi som regel har ”rett i alt”! Så der kan vi saktens lære noe vi frøkner og fruer, av våre ”samboere” her på kloden nemlig menn! Så etterhvert kommer presentasjoner av alle mine frøkner, som jeg heier frem. Og som jeg billedlig heiser opp i flaggstangen, slik Emil i Lønneberget gjorde med lillesøsteren sin Ida så hun skulle få se verden, om i det minste til Mariannelund på en finværsdag.

SmuleSkogen, skog, bjørketrær, gress

Riktignok har jeg hverken flaggstang eller gjevere til utsikt å tilby enn bort til nærmeste nabo. Men jeg har da denne siden på the worldwide web, så litt reklameeffekt håper jeg dette lille stuntet kan ha! Så stå på damer, dere er dyktige! Før initativet gjerne videre, som det så fint heter, strang opp en bunt med flinke frøkner som fortjener litt ekstra eksponering hvis du driver eget nettsted, blogg eller lignede. Vi kan faktisk bli mye flinkere til å fremheve hverandre vi damer! Og send meg gjerne ditt beste tips til post@smuleskogen.com, eller legg inn ditt tips på Facebook-siden til SmuleSkogen. Om du kjenner en frøken som trenger å bli gjort ros på for det hun gjør! Frøkenkampanjen er offisielt i gang og første frøkenkandidat kommer i løpet av uken!

Sigrun J. Karbu

Frøkengeneralen på stubben i skogen!

Flere blogginnlegg finner du her
Følg SmuleSkogen på Facebook for siste oppdateringer!

Blogglisten