I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Følg SmuleSkogen på
Følg SmuleSkogen på Facebook, YouTube, Instagram og RSS-feed

post@smuleskogen.com


Twingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Voksen? Bare nesten!

duplo, legomann, kopp, grønne gardiner

Jeg har i det siste hatt en snikende mistanke om at jeg har fått besøk av Karius og Baktus i den ene jekselen i venstre overkjeve. Men jeg er rett og slett for barnslig til at jeg går til tannlegen for enten å få det bekreftet eller avkreftet. Jeg er nok mer av typen som gjerne venter til jeg ikke lengre er i tvil, i dette tilfellet gjennom reelt tannverk, eller ved at jeg begynner å høre stemmene til små bustete karer som stadig vekk roper høyt etter mer loff med sirup på inne fra gapet på deres undertegnede.

Og det er ikke bare i forhold til tanngarden jeg har en umåtelig barnslig innstilling. Nei da, her kan jeg pen liste opp en hel rekke tilståelser, for underholdningens skyld, over ting som jeg som voksen strengt tatt burde vite at ikke er bra for meg eller rett og slett bare er barnslig!

Min liste over ting man strengt tatt ikke burde gjøre som voksen, men som jeg må innrømme jeg gjør likevel!

  1. Av og til spiser jeg godterier som er til overs fra lørdagskvelden mens jeg lager middag (midt i uken), kun for å holde humøret oppe gjennom kokkeleringen.

  2. Av og til ”gjemmer jeg meg” fra familien min, inne på kontoret, i påskudd av at jeg skal skrive. Slik at jeg kan få en liten pause for meg selv. For selv om man bor sammen trenger i alle fall jeg av og til litt alenetid. For la oss innrømme det, innimellom er det fint å bare tenke på seg selv. Få slippe å være mamma og samboer, selv om det bare er for 15-20 minutter i slengen.

  3. En gang iblant serverer jeg barnet mitt fedigpizza eller ”posemat” uten vettugt næringsinnhold. Rett og slett fordi jeg ikke gidder å lage mat den dagen.

  4. Jeg bruker konsekvent H-melk isteden for lettmelk i alle sauser, supper, grøter og andre melkebaserte retter. Fordi jeg bryr meg mere om hva det smaker enn hvor mange kalorier eller hvor høy fettprosenten er. Og ja, jeg gjør det samme med smør, ekte smør her i gården, ikke fordi jeg er fanatisk, men fordi det smaker bedre.

  5. Av og til servere jeg familien min is midt i uka, fordi jeg selv har lyst på det.

  6. Og ja, jeg bestiller sko i smug på nett når samboeren min ikke er hjemme! Der, nå fikk jeg sagt det!

  7. Jeg spiser sjokolade når jeg synes jeg har gjort veldig mye på en dag. Selv om jeg vet at det nok ikke er bra for meg å spise sjokolade både titt og ofte. Men hvorfor skal jeg pine meg gjennom livet når det isteden kan nytes?

  8. Jeg rekker finger og bærter på menn i alt for dyre biler som kjører som j.... svin, og ikke gidder å bruke blinklysene eller på annen måte går meg på nervene i trafikken. Ja, jeg innrømmer det: Jeg er en trafikkbølle som tuter og brøler i bilen!

  9. Jeg synes ikke det er nødvendig å vaske alle husets gulv hver bidige fredag, man kommer langt med en runde med støvrytteren (klassisk støvsuger). En jobb jeg forøvrig har ”outsourcet” til min samboer.

  10. Når vi er i lekebutikken drar jeg med datteren min bort til Barbiehyllen fordi jeg synes det er så moro å se på dukkene selv. Denne frøkna vokser nok aldri fra begeistringen for uproporsjonalt tynne plastdamer i glitrende kreasjoner!

Hva inneholder din barnslige liste?  

Sigrun J. Karbu

Barnslig? Ja og det går nok aldri over!

Flere blogginnlegg - Følg SmuleSkogen på Facebook og RSS-feed!

Blogglisten