I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via FacebookTwingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Av og til trenger man et lite puff!
Frøknen som fant tilbake til motivasjonen, jeg trengte bare et lite puff!

ballonger, øyne i skyggene

I går sutret jeg og bar meg fordi jeg var umotivert og veldig i tvil om jeg kom noen vei med prosjektet mitt SmuleSkogen.com. Men etter veldig mange fine tilbakemeldinger både i går og i dag, trass i at vi har hatt litt tekniske problemer med kommentarfeltet, var det akkurat det som gjorde susen til at jeg fant motivasjonen igjen. For jeg startet dagen i dag med å summere opp 17 liker og en hel haug kommentarer (Det ser kanskje ut som om noen kommentarer er slettet, det er de altså ikke, men slik er det vist av og til forklarte samboen som er teknisk ansvarlig. Ting forsvinner inn i webben og man må lete litt før de kommer på plass igjen. Men vi er på saken og det skal altså fikses!). Vi går tilbake til Disqus-kommetarfeltet til vi finner et nytt som virker bedre. Vil bare minne på at du også kan gi meg din mening som Gjest, Facebook-, Google- eller Disqus-konto i kommentarfeltet som du finner nederst på de fleste sidene i SmuleSkogen!

Etter at jeg klokket ut fra hjemmekontoret sent i går kveld rett før klokka 12, var jeg sliten men ikke søvnig i det hele tatt og ord etter ord kom rasende ut av hodet og ned på papiret. Jeg fant etter gårsdagens avislesning på nett en sak som gjorde meg sint, en sak som gjorde meg engasjert og skrivelysten. Den har jeg jobbet med i løpet av dagen og den har blitt til 2 innlegg til debatt eller bare gjennomlesning for den det måtte friste!

Første del kommer i morgen og handler om netthets, folkeskikk og min farmor!
Fortsettelsen på morgendagens utbrudd kommer så på lørdag!

Siden jeg ikke sovnet før i 2-tiden i natt, fikk jeg tenkt ut noen nye ideer som kommer til uka. Så nå er vist turbofarten tilbake igjen! Hurra! Men nå på tampen av dagen er det snart en god varm dusj og litt sofapause før debatten åpnes her i skogen i morgen. Velkommen tilbake da!!

Ha en fortsatt fin torsdagskveld!

Sigrun J. Karbu

Ved bedre mot! Tusen takk!

Flere blogginnlegg - Følg SmuleSkogen på Facebook og RSS-feed!

comments powered by Disqus
Blogglisten