I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via FacebookTwingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Kjære dagbok, onsdag 12. februar

veivalg, pil, følg pilens retning, påbudsskilt
Veivalg!

Etter en lang og slitsom januar ble det plutselig stille her i skogen. Umotivert er vel mest beskrivende på ukesformen nå i den andre uka av februar. Skrivesperre et annet. Etter en måned med tenketid har det ofte kjentes ut som om prosjekt SmuleSkogen.com er litt som å rope i skogen uten å få svar. Kanskje hadde jeg for store forhåpninger til at mine sysler og andre saker ville slå an blant folket!? At mitt forsøk på å engasjere og spre fiffige ideer ikke helt ble slik jeg hadde tenkt og håpet.

Min samboer har hintet frempå om at jeg skriver for langt. Mens andre har nevnt at det jeg skriver enten er for alvorlig, for personlig og for privat. Muligens er det derfor kommentarene og diskusjonene uteblir? Men til mitt forsvar må det sies at lystig nok aldri vil bli et ord som definerer meg. Så lange foredrag om dagens outfit og sminketips blir det nok ikke isteden.  

påske sol, grumpy, er lik
Frøken grumpy og selveste Grumpy, ganske like!?

Så sannsynligheten for jeg har gått på en real skivebom er nok tilstede. Ikke truffet riktig publikum er vel en annen måte å si det på. Burde skrevet under et pseudonym er også tilbakemeldinger jeg har fått! For ærlighet står vist ikke høyt i kurs nu for tiden. Men så er det nå også en gang slik at vi alle trenger litt bekreftelse på at det vi gjør er verdt noe, selv om det altså ikke er lov å si dette høyt. For videre pent er det vel ikke av noen frøken å bælje ut:

”Gi meg et kompliment for pokker!”

Det er ikke raffinert, det er ikke tekkelig og ikke det minste sjarmerende! For premie fortjener tross alt bare de som har spurtet inn til 1, 2 og 3 plass. Det vet jo alle i disse OL-tider. Så spørsmålet blir vel på en helt vanlig onsdag:

Skal jeg rope mer i skogen eller skal jeg la det være?


Sigrun J. Karbu

Frøken Grumpy

Flere blogginnlegg - Følg SmuleSkogen på Facebook og RSS-feed!

Comment Box is loading comments...

      Blogglisten