I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via FacebookTwingly Blog Search ShowBlog=NO blog:http://www.smuleskogen.com/ sort:published Recent posts
 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Blåmandag på en onsdag!


Dagshumøret oppsummert!

Dagens nøkkelord er sur. Møkka sur for å være helt ærlig. Og så klart kunne det vært vesentlig verre. Det er mange som har det ekstremt mye verre. Men i dag er det ille for akkurat meg. Så selv om man ikke burde klage så gjør jeg det likevel!

For nok en dag våknet jeg med smerter, nok en dag hvor armer og ben ikke vil samarbeide. Nok en dag hvor kroppen kjennes 20 år eldre, nok en dag hvor hjernen ikke i det hele tatt kan finne motivasjon til å være lystig.

Nok en dag hvor jeg blir nødt til å si til min datter: ”Nei, mamma klarer ikke å sitte på gulvet å leke i dag, kan vi ikke gjøre noe annet i stedet!?”

lekepalme, kaffekopp med paraply

Dette er dagen man bare ønsker å gå i dekning, ”færra til Mexico” og bli der i 14 dager. Drukne sorgene i lokal rusbrus og gå spinnvill med Mastercardet! Men istedet må man sitte her hjemme på berget, og den eneste Mexico-feelingen man kan fremskaffe er å fyre hardt i ovnen for å oppnå sydentemperatur i stua mens man nipper til en lunken kaffekopp med rosa cocktailparaply i!

Strengt tatt burde jeg vel hevet meg på vindusvask, takvask og dassvask for lenge siden. Særlig siden vi venter storinnrykk til helga når lillefrøkna fyller 6 år! Men fingrene er for stive til å vri opp en microfiberkluter, bena er for tunge til å gå frem og tilbake over gulvet. Og motivasjonene er et annet sted, hvor det er sol og varme. Totalt bekymringsfri sone og man kan snuse inn lukten av taco mens man lett småbrisen flørter med kelneren!

Møkka onsdag, hurra, la oss færra te Mexico!

Sigrun J. Karbu

Dagens spilleliste delvis for å få deg i bedre humør eller så du kan drømme deg avgårde til Mexico:

 
Flere blogginnlegg under Nyeste innlegg, Debatt, Hverdag, Humor, Kvinner og Ettertanke

Følg SmuleSkogen på Facebook og RSS-feed!comments powered by Disqus
        Blogglisten