I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via Facebook


   Siste fra Smuleskogen! 


 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Kremt: ”Huff så leit” - 9. januar 2013
Hvorfor blir man så eitrende forb...a på grunn av små fruentimmere med fiolin og fitness-utfordringer?

Vill oppstandelse har det tydeligvis vært på internettet i dag. Fordi en aldri så liten blondine der sørpå har ristet ut av seg sin ”velmenende oppfordring” til alle landets mødre om at jo da: ”her er det bare å ta seg sammen og komme i gang med gymmingen!”

Ja rene Facebook mayhem'en hadde det vist vært utover ettermiddagen og kvelden over dette lille utropet der sørpå. Og jeg skal innrømme at jeg ble heseblesende småirritert jeg også da skumleste gjennom ”artikkelen" på VG nett tidligere i dag. Men så tok jeg meg i det og sluttet å være irritert over noe så lite viktig. Men dårligere er jeg ikke så klart enn at jeg lar sjansen gå ifra meg til å si noen ”velmenende ord” om små fruentimmeres hverdagsutfordinger. For det har vist ikke manglet på meninger fra andre mammaer/damer både i nord og sør i dag. Noen illsinte bad fruen dra ditt pepper'n gror. Ikke for det, det har hun sikkert råd til fruen, dersom hun kan skvise det inn mellom hjemmetilværelsen, karrieren og alle treningen. Mens andre igjen, var hjertens enige at visse mødre lar seg selv forfalle, mens de gjemmer seg i sine menns xxl skjorter og bøtter nedpå med isbeger etter isbeger slik deprimerte damer ofte gjør på film og slikt. Så etter å ha skummet gjennom noe av misnøyen, motmælen og medholdserklæringene tenkte jeg følgende:

Ærlig talt, så bryr jeg meg egentlig døyten i om røven min er brei som ei låvedør. Jeg har da faktisk viktigere ting å irritere meg grønn over, enn hva små blonde fruer der sørpå skal mene så veldig mye om".

Konklusjonen på dagens lille utbrudd blir nok derfor:

Det er da slettes ikke verdt å la slike små ”pyntefruer” få ta det gode onsdagshumøret fra en. Litt nytte må man da ha av den nyinnkjøpte Zen-innstillingen som kommer av et unormalt lavt sukkerinntak son på begynnelsen av nyåret. Mens jeg sitter her på mitt lille kontor i skogen med mensen, ”marsipan-mage”, bekkenløsning og iført min samboers t-skjorte! Kan jeg samtidig kjenne på at aldri før har motviljen mot gymming vært større en ”just nu”. Kanskje har denne motviljen også en aldri så liten sammenheng med at jeg heller ikke har trent på eget initiativ. Siden jeg trimmet regelmessig i form av å se på ”Trim for eldre” på formiddagene på NRK og hadde motvillig gymming på videregående!


Hilsen Sigrun J. Karbu

- Zen-guru i kosedress, på vei til fryseren etter iskrem...

Flere blogginnlegg under Nyeste innlegg, Debatt, Hverdag, Humor, Kvinner og Ettertanke