I SmuleSkogen finner du nettbutikk med katteleker, dukkeutstyr og mye mer. En egen blogg og prosjekter du kan lage selv. Vi har også en egen matseksjon med middag, desserter og bakverk. Velkommen inn!
Til hovedsidenNettbutikk - katteleker med kattemynte, dukkeutstyr, småsøm og håndarbeidBlogg om samfunn, hverdag, kvinner, debatt og humorProsjekter og ideer du kan gjøre med barn og familieOppskrifter middag, kaker, smoothie og mye annet rart!Les om dyrene i SmuleSkogen, om Frøken Smule og alt som skjer her i skogen!  

Kontakt SmuleSkogen
post@smuleskogen.com
eller via Facebook


 
  Nyeste blogginnlegg
Debattinnlegg
Hverdagsbetraktninger
Humoristiske betraktninger
Kvinneblogg
Ord til ettertanke

Sommeren er her! - 25. juni 2012
Røverkaker, sommerspontanitet og kveldsmat på stranden!

Sommer og sau

Sommeren i SmuleSkogen kom nemlig med de første omstreifende sauene som raste forbi her for ca to uker siden. For det er først når den første patruljen skranglende får har satt snuten inn i SmuleSkogens hage en kan si at sommeren har kommet til skogen. Nå venter vi bare på det strålende sommerværet og sommerfri. Og i dag kom det endelig etter en noe nølende grå start i morges!

Gravemaskin på Midtsand i Trøndelag

Sommeren er tiden for å ta ting på sparket, røre sammen en Røverens Rabarbrakake (du finner den på Mat-siden). For så å sporenstraksen slenge en pakke knekkebrød, en tube smøreost og en plastkniv i piknikkurven. Og så kjøre ned på standen for en liten strandvandring og kveldsmat i solen. Å bare sitte i en skråning fylt med blomster og spise jordbær. Lete etter skatter i fjæra, eller bare sitte pladask i et hav av hvitkløver. Og mens du nærmest drukner i sommerens parfyme av sjø og kløver kan du binde en kløverkrans til en liten frøken. Slik at hun kan hoppe rundt og leke blomsterdronning.

Blomster: Rødkløver, hvitkløver og åkervikke

Etter litt leking på stranda er det vel ikke noe bedre enn en matbit på nærmeste benk i kveldsolen, før en tuter hjem i stasjonsvogna og hopper i seng!

Kløvereng, kveldsmat og kveldsol, strandblomster

På sommeren kan en også fort oppdage at å vanne hagevekstene kan være både fånyttes og totalt bortkastet ettersom sorte skyer drar på mot skogen med varsel om gratis vanning i bøtter og spann! Så mens tordenværet trekker innover skogen, håper en bare en rekker å lagre dette lille blogg stykket før strømmen sier poff... og det blir mørkt her inne og veldig vått der ute i skogen.

Tiriltunge, kløver og soleng

Lite tekst, men mange bilder blir det i dag. Mange bilder av sommer og sol som vi har ventet på så alt for lenge! Oppfordrer alle Sørtrøndere og andre som bor nært nok Vikhammer til å ta en kveldstur eller dagstur til Midtsand-området.

Skikkelig fint har det blitt for de som aldri har vært der før eller bare husket det som en piggtrådinngjerdet slette med mange triste grå militærbrakker. Nå er området blitt forvandlet til en grønn, familievennlig, hundevennlig, turvennlig oase. Kjempefint sted for piknik, soling, bading, grilling og lek. Masse, masse sommerlek som sykling, skating, volleyball og jungelaktivitet i fine klatretrær! Vi bruker området jevnlig, så kanskje vi møtes der en gang i sommer, hvem vet? God sommer videre der ute!

Sjøen på Midtsand, Vikhammer

Hilsen Sigrun J. Karbu

Flere blogginnlegg under Nyeste innlegg, Debatt, Hverdag, Humor, Kvinner og Ettertanke

comments powered by Disqus